2013-02-22 18:36:46
Φωτογραφία για Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει... Ερανίσματα!
Σημειώσαμε μερικές φράσεις και αποσπάσματα από το βιβλίο του Κώστα Τριανταφυλλάκη "Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει...." 

-Οι  ξαφνικοί αποχωρισμοί, ούτε μια  ευκαιρία δεν σου δίνουν στο παρελθόν ν’ ανατρέξεις  και τα καλά να θυμηθείς, αλλά  ούτε και τον  αναγκαίο χρόνο την απώλεια να συνηθίσεις, γι αυτό πονούν πολύ και δύσκολα κλείνει η πληγή  για αυτούς που αγαπάνε.

-« Ο,τι φοβάσαι βιάζεται και ο,τι επιθυμείς σκοντάφτει...»

-«Αν δεν  φιλοδοξείς  για  κάτι μεγάλο, τότε θ’ αποτύχεις ακόμα και στα μικρά.      

-«Εσείς βλέπετε κάτι και λέτε: «Γιατί;» ΄Ομως εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ, και  λέω: «Γιατί όχι;»  Μπερνάρντ Σω

-Γιατί το ν’  αγαπάς, χωρίς να περιμένεις ανταπόκριση, είναι η πιο μεγάλη αγάπη!

-Στη ζωή, τίποτα δεν μπορεί ν’ αναπληρώσει μια αγάπη! Αυτοί που λένε ότι μπορεί,  προφανώς και δεν έχουν αγαπήσει κανέναν!


-«Αυτό που έχει σημασία είναι να εργάζεσαι με μερικούς στενούς φίλους, ανθρώπους που τους σέβεσαι, γνωρίζοντας ότι, άν οι καιροί δυσκολέψουν, αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν κοντά σου» Ρίτσαρντ Μπράντσον, Ιδρυτής της Virgin Group

-Σε μια εταιρεία τόσο περισσότερο εκτιμούν την δουλειά σου, όσο μεγαλύτερο είναι το κενό που δημιουργείται με την  αποχώρησή σου και το διάστημα που απαιτείται για την αναπλήρωσή σου!

-Στη δουλειά σου ποτέ δεν προετοιμάζεις τον διάδοχό σου  γιατί είναι βέβαιο ότι μια μέρα είτε αυτός θα θελήσει να καταλάβει τη θέση σου, είτε το αφεντικό θα σ’ αντικαταστήσει, γιατί εσύ πλέον θα κοστίζεις ακριβότερα, ενώ θα έχει μειωθεί και το κόστος  αντικατάστασής σου!»

-Το μίσος βγάζει τα χειρότερα ένστικτα στον άνθρωπο, δολοφονεί την καλοσύνη και  γεμίζει την ψυχή με δηλητήριο .

-«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να λές πως δεν έχεις ελπίδα». Από μια συνέντευξη της  Martina Navratilova
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ