2013-02-22 16:00:16
Φωτογραφία για Pearl Izumi Mountain Cup 2013 - 2ος αγώνας Πεντέλη 03/03/13
Μετά από παράκληση πολλών φίλων να μη συμπέσει ο αγώνας μας με τον αγώνα του ΣΔΥΑ ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και στις δύο εκδηλώσεις, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε μία εβδομάδα νωρίτερα τον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Η νέα ημερομηνία είναι την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Η διαδρομή με μήκος 10,5 χλμ και 660 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς χαρακτηρίζεται εύκολη, γρήγορη και είναι ιδανική για αθλητές νέους στο χώρο των ορεινών αγώνων. Εναλλάσσεται μεταξύ χωματόδρομων και όμορφων δασωμένων μονοπατιών ενώ περνάει από δύο παλιά λατομεία της περιοχής όπου έχει γίνει ανάπλαση του χώρου και είναι υψηλής αισθητικής.

Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες Νέων Ανδρών (18-44), Ανδρών (45+) και γυναικών. Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα πάρουν Κύπελλο και μετάλλιο. Μετάλλιο θα πάρουν και όλοι οι τερματίσαντες, ενώ κλήρωση δώρων της Pearl Izumi και του στούντιο Cryosauna θα γίνουν αμέσως μετά τις απονομές.


Θα υπάρχει ένας σταθμός ανεφοδιασμού με την υποστήριξη της Zipvit, ο οποίος θα βρίσκεται στη μέση της διαδρομής.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 10 ευρώ και στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr μπορείτε να δείτε τις οδηγίες δήλωσης συμμετοχής, οδηγίες πρόσβασης στο χώρο εκκίνησης αλλά και να ενημερωθείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα. Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε και στο κατάστημα Plan B, Λ. Κηφησίας 92 και Ευβοίας, Μαρούσι.

Οι εγγραφές κλείνουν την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου και να επισημάνουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

Ώρα εκκίνησης είναι στις 11.00 ενώ η γραμματεία του αγώνα όπου μπορείτε να παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.

www.trailproject.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ