2013-02-22 11:33:10
Φωτογραφία για Ηλεία: Συνελήφθησαν οι ληστές που δρούσαν στην Γαστούνη;
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Ηλείας, βρίσκονται από χθες το μεσημέρι δύο άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχουν διαπράξει τις ληστείες το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Γαστούνης.

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε δοθεί κανένα στοιχείο από τις αστυνομικές αρχές, καθώς η διαδικασία ήταν σε εξέλιξη. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν στο Αίγιο και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα στο Α.Τ. Γαστούνης, δύο άτομα τα οποία εμπλέκονται σε περιπτώσεις ληστειών.

Πρόκειται, πάντοτε σύμφωνα με τις πληροφορίες, για έναν άνδρα Αλβανικής καταγωγής που διέμενε παλαιότερα στην περιοχή της Γαστούνης και έναν ημεδαπό από το Αίγιο, οι οποίοι μαζί με ένα ακόμη άτομο το οποίο μέχρι χθες δεν είχε εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές, διέπρατταν ληστείες στην περιοχή και είναι υπεύθυνοι για τις περιπτώσεις που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα.

Τα δύο άτομα εξετάζονταν όλο το απόγευμα από τους αστυνομικούς, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις έχουν εμπλακεί και εάν η δράση τους είχε περιοριστεί στην περιοχή της Γαστούνης ή έχει επεκταθεί σε ολόκληρο το νομό.

Παράλληλα, συνεχίζονταν χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό και του τρίτου ατόμου που φέρεται να είναι συνεργός των δύο και αναμένεται σήμερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δοθούν στοιχεία από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ