2013-02-22 11:28:10
Φωτογραφία για Με… διχτυωτή φούστα και τον Chris Brown αγκαλιά γιόρτασε τα γενέθλιά της η Rihanna
Η Rihanna πήρε το δώρο που ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο για τα γενέθλιά της. Έσβησε τα 25 κεράκια της, αγκαλιά με τον Chris Brown με αρκετό ρομάντζο και έρωτα.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι στη Χαβάη, να κάνουν έναν ρομαντικό περίπατο στην παραλία με τη Rihanna να φοράει, αν έχεις το Θεό σου, μαύρη διχτυωτή φούστα, από την οποία φαινόταν από μέσα το κόκκινο μαγιό της κι ένα μαύρο κοντό top!!!!

Με την ίδια μάλιστα απαράδεκτη διχτυωτή φούστα το είχαν γλεντήσει οι δυο τους και το προηγούμενο βράδυ, αφού η Rihanna φρόντισε να μας ενημερώσει, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στο Twitter.

Ε… μετά το ξενύχτι τα ερωτευμένα πιτσουνάκια είπαν να κάνουν και μια βόλτα στην παραλία, και αγκαλίτσα να ατενίζουν το γαλάζιο της θάλασσας, χωρίς να τους διακόπτουν διάφοροι ενοχλητικοί τύποι που κατά καιρούς τους εκνευρίζουν.

Ακόμα και η Katy Perry, που οι κακές γλώσσες θέλουν να κρατά μούτρα στη Rihanna γιατί τα ξαναέφτιαξε με τον Chris Brown, της έστειλε τις ευχές της και ένα μήνυμα σε όσους διαδίδουν ψέματα.


«Χαρούμενα γενέθλια στο κορίτσι μου τη Rihanna. Μακάρι να ήμουν κοντά σου , να πίναμε Μάι Τάι και να λέγαμε σε όσους μας μισούν να πάνε να γ@μ@θούν», έγραψε στο Twitter της.

Πάντως Rihanna και Chris, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες περνούν και μόνοι τους καλά και δεν έχουν ανάγκη από τρίτους. Ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα η RiRi στο Twitter της έγραψε ότι ευχαριστεί τον Θεό που της έφερε δίπλα της τον καλό της.

www.star.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ