2013-02-22 03:01:11
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ
Ένα μάθημα για την ομάδα του, ήταν ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Λεβάντε, ΄'οπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Ρόι Κάρολ. Μάθημα που θα πρέπει να διδαχθεί ο Ολυμπιακός από τα λάθη που έκανε.

O Kάρολ είπε για:

Το παιχνίδι με την Λεβάντε: Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς αλλά το πρόβλημα ήταν το πρώτο ματς όπου δεχθήκαμε τρία γκολ και χάσαμε χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση. Σήμερα θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει ένα μάθημα για τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Να κάνουμε περισσότερες κάθετες και να παίζουμε πιο γρήγορα. Έχουμε να διδαχθούμε πολλά από τα λάθη που κάναμε και να τα διορθώσουμε.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήραμε 9 βαθμούς με 3 νίκες. Όμως αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να στοχεύουμε ψηλά και αυτό μας ενδιαφέρει. Στο Γιουρόπα Λιγκ είχαμε μία απογοητευτική παρουσία στα ματς με την Λεβάντε.

Το ξαναλέω πως έχουμε πολλά να μάθουμε στην συνέχεια για να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον. Είχα έναν τραυματισμό στο στομάχι αλλά το ξεπέρασα. Στην συνέχεια τραυματίστηκα στην μέση αλλά το ξεπέρασα και αυτό.

Πρέπει όλοι να προσπαθούμε και μέσα από τον ανταγωνισμό να γινόμαστε καλύτεροι. Θα πρέπει να παίζει αυτός που πρέπει στο ματς. Το θέμα είναι πως είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ