2013-02-22 01:41:27
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ
Παρόλο που πριν τον αγώνα δήλωνε αισιόδοξος για την πρόκριση, ο Μίτσελ παραδέχθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λεβάντε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον αποκλεισμό, ότι η πρόκριση ήταν σχεδόν αδύνατη.

«Τα μισά λεπτά (των συνολικών αγώνων) ήταν στο πρώτο ματς. Ομως κάναμε τόσα λάθη, που σήμερα ήταν σχεδόν αδύνατο να τα διορθώσουμε όλα και ακόμα λιγότερος ο χρόνος που είχαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο (με δεδομένο ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από το πρώτο 45λεπτο)», απάντησε ο προπονητής του Ολυμπιακού σε ερώτηση για το αν η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς.

«Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε και έγινε ακόμα πιο δύσκολο από τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το επίπεδο δεν θα έπρεπε να έχουμε τόσα πολλά πράγματα εναντίον μας», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Και πρόσθεσε για το τι πρέπει να διορθωθεί εν όψει της νέας σεζόν: «Σαφώς και υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε, τα έχουμε εντοπίσει και τα ξέρουμε. Δεν χρειαζόμαστε να είμαστε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, γιατί ήδη είμαστε. Θέλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και για να γίνει αυτό έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε».


Στη συνέχεια μίλησε:

Για το αν στα θετικά είναι η παρουσία του Βλαχοδήμου: «Ο Βλαχοδήμος είναι ένας παίκτης που έχει συνεχή πρόοδο. Κάθε φορά είναι άξιος αναφοράς, είναι πάντα χρήσιμος στην ομάδα μας. Θέλουμε να τον βλέπουμε να πηγαίνει όλο και καλύτερα».

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο: «Το έχω ξαναπεί από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, ότι έχω εκπλαγεί ευχάριστα από τον κόσμο. Ευχαριστώ τον κόσμο, παρόλο που δεν παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, ήρθα να μας υποστηρίξει πιστεύοντας για κάτι διαφορετικό. Γέμισε το γήπεδο και έμεινε ως το τέλος για να μας στηρίξει».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποκλείεται από την 6η ομάδα του περυσινού ισπανικού πρωταθλήματος: «Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι η ελίτ του ποδοσφαίρου. Οι ομάδες του είναι οι καλύτερες και για να φτάσουμε να ανταγωνιζόμαστε τις ισπανικές ομάδες έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Για το τι έμαθε ο Ολυμπιακός από τους δύο αγώνες: «Μάθαμε πώς για να ανταγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα, να έρχεσαι με περισσότερη αυτοπεποίθηση, με άλλο σκεπτικό, νοοτροπία και προσωπικότητα. Είδαμε, όμως, κάποιους παίκτες να είναι βελτιωμένοι».

Για το πότε ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κάνει ανατροπές όπως έκανε αυτός ως παίκτης της Ρεάλ: «Θα προτιμούσα να έχω μια ομάδα που δεν θα χρειάζεται να ανατρέπει αποτελέσματα, αλλά να έχει αποτελέσματα θετικά που θα πρέπει να διαχειριστεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ