2013-02-21 15:45:11
Φωτογραφία για Χαλανδρίτσα: Κάτοικοι καταγγέλλουν συντοπίτες τους ότι αδειάζουν τους βόθρους των σπιτιών τους στο ποτάμι!
Απίστευτα σκηνικά φαίνεται πως έχουν στηθεί κάτω από την «μύτη» των τοπικών Αρχών, στην Χαλανδρίτσα του Δήμου Ερυμάνθου. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής έχουν βάσιμες υποψίες ότι συντοπίτες τους, αντί να πληρώνουν ειδικό μηχάνημα για να αδειάζουν τους βόθρους των σπιτιών τους, έχουν βρει την εύκολη λύση του ποταμού που διασχίζει την Χαλανδρίτσα.

Όπως υποστηρίζουν, ορισμένοι από του κατοίκους της πρωτεύουσας του Δήμου, έχουν συνδέσει τους βόθρους των σπιτιών τους με σωλήνες, οι οποίες καταλήγουν απ’ ευθείας στο ποτάμι. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν σκάψει το δρόμο έχουν περάσει από κάτω τις σωλήνες και μετά τις έχουν καλύψει και πάλι προκειμένου να μην αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Μάλιστα αρκετοί πολίτες, που ανησυχούν για την οικολογική καταστροφή που συντελείται στην περιοχή τους, με τέτοιους είδους συμπεριφορές, αναμένεται να προχωρήσουν το επόμενο διάστημα σε επίσημες καταγγελίες, με ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφικό υλικό που θ’ αποδεικνύει τους ισχυρισμούς τους!

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ