2013-02-21 15:15:08
Φωτογραφία για Αίγιο: Έκκληση για βοήθεια σε δύο παππούδες και τα εγγόνια τους
Το περασμένο Σάββατο το πρωί, μια ξαφνική φωτιά στάθηκε η αιτία να καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι και η οικοσκευή της οικογένειας των κ. Ντερντέ Γεώργιου και Βασιλικής στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, οι άνθρωποι ζουν μαζί με τα δύο εγγόνια τους, ένα αγόρι 5 ετών, μαθητή του 10ου Νηπιαγωγείου Αιγίου και ένα κορίτσι 7 ετών, μαθήτρια της Β΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, των οποίων έχουν την κηδεμονία.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. των Γονέων-Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, παρακαλεί όλους να βοηθήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προσφέροντας ό,τι μπορεί να'ναι χρήσιμο: Ρούχα για τα παιδιά και τους παππούδες τους, οικιακές συσκευές, τρόφιμα, είδη καθαριότητας, κλινοσκεπάσματα και χρήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Διευθυντή του Σχολείου κ. Μπούνια Κωνσταντίνο (τηλ. 26910-27766) ή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων κ. Καραμάνο Χρήστο (τηλ. 6974-071180).

Δυστυχώς μετά τη φωτιά έχουν μείνει χωρίς πραγματικά να έχουν τίποτα είτε από συσκευές είτε από ρούχα και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη για άμεση βοήθεια.

Πηγή: filodimos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ