2013-02-21 07:30:05
Φωτογραφία για Στο 10,3% η αύξηση του μέσου μισθού φέτος στην Ινδία
Ο μέσος μισθός θα αυξηθεί φέτος στην Ινδία κατά 10,3%, παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της... οικονομίας της χώρας αυτής είναι ο βραδύτερος των τελευταίων δέκα ετών, σύμφωνα με τις προβλέψεις ενός ανεξάρτητου ομίλου, ειδικευμένου σε θέμα ανθρωπίνων πόρων, που δημοσιεύτηκαν χθες.

Στην Ινδία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ομίλου Aeon Hewitt, οι ετήσιες αυξήσεις στους μισθούς κυμαίνονταν περί το 15% πριν γενικευθεί η οικονομική κρίση διεθνώς το 2008--προηγουμένως, η ινδική οικονομία κατέγραφε σταθερά ετήσια ανάπτυξη με ρυθμό που έφτανε το 10% του ΑΕΠ της.

Κατά την σχετική μελέτη της Aeon Hewitt, στην γειτονική Κίνα, τον άλλο οικονομικό γίγαντα της Ασίας, θα δοθούν φέτος μισθολογικές αυξήσεις 9,3%.

Ο Σάντιπ Τσόντρι, σύμβουλος επιχειρήσεων που εργάζεται στον όμιλο, σημειώνει ότι φέτος καταγράφεται "βελτίωση της πίστης" στις τάξεις των ηγετικών στελεχών των εταιρειών στην Ινδία.

Σε Φιλιππίνες και Μαλαισία οι μισθολογικές αυξήσεις φέτος θα είναι 7,2% στο Χονγκ Κονγκ, όμως, θα συμπιεστούν στο 4,8%. Εξάλλου, στην Αυστραλία αυτές δεν θα ξεπεράσουν το 4,2% εν σχέσει με πέρυσι, ενώ εκτιμάται ότι θα φθάσουν στο 4,7% στη Σιγκαπούρη.

Ουραγός θα είναι η Ιαπωνία, όπου το ύψος των φετινών μισθολογικών αυξήσεων θα είναι 2,4%, πάντοτε σύμφωνα με την Aeon Hewitt.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ενόχληση του «Βγενό»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ενόχληση του «Βγενό»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ