2013-02-21 03:49:46
Φωτογραφία για Βραδιά Paystation 4 χωρίς το... Paystation 4! (video)
Ας μην έχουμε παράπονο όμως... είδαμε την παρουσίαση σημαντικών τίτλων για την next gen κονσόλα της Sony, καθώς επίσης μάθαμε και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για την επερχόμενη κονσόλα, η οποία όπως καταλάβατε, δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή... Εκτός βέβαια από το νέο DualShock 4! (κάτι είναι και αυτό...)

Το νέο χειριστήριο της Sony πρόκειται να είναι πολύ περισσότερο αλληλεπιδραστικό με την κονσόλα απ’ ότι μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει αφού θα περιέχει και πλήκτρο share. Δεν σας κρύβω πως περίμενα πως και πως να δω το καινούργιο εργαλείο της Sony, απογοητεύτηκα όμως. Δεν πειράζει.

 Μπορεί κονσόλα λοιπόν να μην είδαμε, μάθαμε όμως κάποια από τα νέα specs του PS4! Το σύστημα θα φέρει 8GB μνήμης Ram, ένα υπέρ-τροφοδοτημένο σύστημα υπολογιστή (δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες ακόμα), και μία ενισχυμένη κάρτα γραφικών, επίσης χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες... Φυσικά θα υπάρχει σληρός δίσκος αγνώστου χωρητικότητας.


Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες, ίσως και μήνες. Τέλος, κλείνοντας, ο CEO της Sony Computer Entertainment κος Andrew House ανέφερε πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα. Υποθέτουμε εμείς βέβαια, πως πριν τη κυκλοφορία -στην Ιαπωνία & Αμερική πρώτα απ΄όλα- θα υπάρξει και επίσημη παρουσίαση στη φετινή Ε3. Με λίγα λόγια... του χρόνου για εμάς τους Ευρωπαίους.

Αυτά τα ολίγα από εμένα, για τους φίλους του Goal24news που ασχολούνται με το Gaming ... Όσοι δεν είδατε λοιπόν το event σε livestream μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:
by notis goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ