2013-02-21 01:28:03
Φωτογραφία για Ρόδος: Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής κοσμημάτων
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών και έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και... του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου στην Ρόδο, έξι περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 55 και 35 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπής, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες στα σπίτια των κατηγορουμένων στις περιοχές Καλυθιές και Φαληράκι Ρόδου, όπου βρέθηκαν 36 τεμάχια κοσμημάτων, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι μέρος των εν λόγω κοσμημάτων προέρχονταν από κλοπές σε οικίες και συγκεκριμένα από κλοπή σε οικία που έγινε την 24/25-12-2012 στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, από κλοπή σε οικία που έγινε την 22-11-2012 βραδινές ώρες στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, από κλοπή σε οικία που έγινε την 27-05-2012 στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, από κλοπή σε οικία που έγινε το χρονικό διάστημα το χρονικό διάστημα 01-05 έως 15-06-2012 στην περιοχή Καλυθιές Ρόδου, από κλοπή σε οικία που έγινε τον Αύγουστο του 2011 στην περιοχή Αφάντου Ρόδου και από κλοπή σε οικία που έγινε την 30/31-07-2011 στην περιοχή Αφάντου Ρόδου


Τα κοσμήματα που αναγνωρίστηκαν ως προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Τα υπόλοιπα κοσμήματα φυλάσσονται στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου και ερευνάτε η προέλευσή τους.

Οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ