2013-02-20 22:30:07
Φωτογραφία για ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Φτιάξτε μόνες σας ενυδατική κρέμα από λεμόνι
Δεν θέλετε να δαπανάτε πολλά χρήματα για καλλυντικά ή δεν θέλετε να "αποθηκεύσετε" στο δέρμα σας τις χημικές ουσίες που περιέχονται σε προϊόντα μακιγιάζ ;

Στην φύση υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να φτιάξουμε παραδοσιακά καλλυντικά, αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες.

Ένα από αυτά είναι το λεμόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Αν το ανααμίξουμε με το μέλι δημιουργούμε μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα για το δέρμα, καθώς και μια πανάκεια για να απορροφήσει τις ρυτίδες.

Μαζί με ζάχαρη δημιουργεί μία ένωση η οποία είναι εξαιρετική για φυσική απολέπιση του σώματος, που αποκαθιστά την ζωτικότητα σε ολόκληρο το κορμί μας.

Η μικροβιοκτόνος δύναμη του λεμονιού είναι μεγάλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη λοιμώξεων στα μάτια, όπως επιπεφυκίτιδα, χρειάζεται μόνο μια σταγόνα, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι καίει πολύ.

Λίγος χυμός λεμονιού σε ένα ποτήρι νερό θα βοηθήσει να καθαρίσει το έντερο.

Καταναλώστε το πρωί-πρωί με άδειο στομάχι.

Αν βάλουμε σε ένα μπωλ χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο και κάνουμε ένα πέρασμα των δαχτύλων, θα ενισχύσουμε τα νύχια μας, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Τέλος, το λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν για τα μαλλιά, αφού αν τα περάσουμε με λίγο χυμό λεμονιού, μετά από το ξέπλυμα τα ενισχύουμε και τους δίνουμε επίσης λάμψη.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ