2013-02-20 15:33:41
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ρέεβα Στέενκαμπ
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και οργής, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την Ρέεβα Στέενκαμπ την Τρίτη στο Πορτ Ελίζαμπεθ. Δείτε φωτογραφίες από την ιδιωτική τελετή.

Η τελευταία πράξη του δράματος για το πραγματικό θύμα της τραγωδίας εξελίχθηκε την Τρίτη (19/2) στο Πορτ Ελίζαμπεθ με την κηδεία της Ρέεβα Στέενκαμπ.

Περισσότεροι από 100 φίλοι και συγγενείς της άτυχης κοπέλας παρευρέθηκαν στο παρεκκλήσι Victoria Park στη γενέτειρα της, για να της πουν το τελευταίο αντίο. Μετά την τελετή, το σώμα της Ρέεβα μεταφέρθηκε σε κρεματόριο όπου και αποτεφρώθηκε.

Η συγκίνηση και η θλίψη ήταν εμφανής στα πρόσωπα όσων παρευρέθηκαν στην ιδιωτική τελετή. Ο αδερφός της, Ανταμ, την αποχαιρέτησε λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Υπάρχει ένα κενός χώρος μέσα σε κάθε άνθρωπο που την ήξερε. Ένα κενό που δεν θα καλυφθεί ποτέ. Θα κρατήσουμε όλα τα θετικά πράγματα τα οποία ξέρουμε και θυμόμαστε από την αδελφή μου. Θα μας λείψεις..."


Οι γονείς της, Μπάρι και Τζουν, δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στα Μέσα μετά την τελετή.

Αντίθετα, ο θείος της, Μάικλ Στέενκαμπ, θέλησε να τονίσει τη μάστιγα κατά της βίας των γυναικών σημειώνοντας ότι ελπίζει πως "με το θάνατό της μπορεί να προκαλέσει αλλαγές προς το καλύτερο στις ζωές πολλών ανθρώπων".

Στη συνέχεια σημείωσε ότι όλη η οικογένεια σκόπευε να συναντηθεί σύντομα αλλά "τώρα είμαστε εδώ μαζί, όμως μας λείπε ένα μέλος", και ξέσπασε σε κλάματα.

Η οργή για τον Όσκαρ Πιστόριους δεν έλειψε από τους φίλους και τους συγγενείς της κοπέλας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός πρώην αναβάτη που δούλευε για τον πατέρα της, του Γκέιβιν Βέντερ:

"Χωρίς αμφιβολία, ο Πιστόριους είναι επικίνδυνος για τον κόσμο. Θα είναι κίνδυνος για τους μάρτυρες. Πρέπει να μείνει στη φυλακή. Έχει ήδη αποδείξει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει από αυτό που έκανε στη Ρέεβα", τόνισε, λέγοντας στη συνέχεια για την κοπέλα:

"Ήταν ένας άγγελος. Τόσο γλυκιά, τόσο αθώα. Ενα αγαπητό πρόσωπο. Είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάποιον τόσο καλό".

Ο κόσμος φτάνει  στο παρεκκλήσι.

Φίλοι και συγγενείς μεταφέρουν το φέρετρο με τη σωρό της Στέενκαμπ.

Ο Μπάρι Στέενκαμπ (αριστερά), πατέρας της Ρέεβα.

Η μητέρας της Ρέεβα, Τζουν Στέενκαμπ, φτάνει στο παρεκκλήσι.

Ο αδερφός της κοπέλας, Άνταμ Στέενκαμπ, στο κέντρο αριστερά.

Δάκρυα συγκίνησης από φίλους και συγγενείς.

Το πρόγραμμα της τελετής με τη φωτογραφία της Ρέεβα στο εξώφυλλο.

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ