2013-02-20 13:24:02
Φωτογραφία για Επίσκεψη του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας
από το Γραφείο Τύπου

Την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013.

Η επίσκεψη του κ. Τζιτζικώστα εντάσσεται στο πλαίσιο της γνωριμίας του Περιφερειάρχη με τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία της Π.Ε. Ημαθίας και πραγματοποιείται με στόχο την επίσπευση της υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων της περιοχής που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», που θα ξεκινήσει άμεσα.

Ο Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων ενώ θα συμμετέχει σε ενημερωτικές συναντήσεις. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Ημαθία, ο κ. Τζιτζικώστας θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, αρμόδιο για θέματα βιομηχανικής ανάπτυξης και εμπορίου, Κώστα Καραπαναγιωτίδη.


Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Ημαθίας περιλαμβάνει:

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013:

• 17.00: Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα

• 17.30: Συνάντηση με Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Ημαθίας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη (Διοικητήριο Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44, Βέροια)

• 18.30: Συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Επιμελητήριο Ημαθίας, Κεντρικής 3, Βέροια)

• 19.00: Ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»

(Επιμελητήριο Ημαθίας, Κεντρικής 3, Βέροια)

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013:

• 9:00: Ενημερωτική συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών αρχών, υπηρεσιών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020 (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Έλλης 8, Βέροια)

• 12.15: Συνάντηση με διευθυντές της Π.Ε. Ημαθίας (γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Διοικητήριο Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44, Βέροια)

• 13.00: Συνέντευξη Τύπου (γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Διοικητήριο Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44, Βέροια) Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ελλάς-Γαλλία κ.λπ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ελλάς-Γαλλία κ.λπ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ