2013-02-20 11:59:11
Φωτογραφία για Παραλύει η Θεσσαλονίκη: Διαδηλώσεις στους δρόμους και απεργίες
Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα και η Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει για σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ πλήθος διαδηλώσεων γίνονται στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 10.00 έδωσαν ραντεβού στο Άγαλμα του Βενιζέλου τα μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 10.30 μέλη της ένωσηςδημοσιοϋπαλληλικώνοργανώσεων, του ΣΥΡΙΖΑ καιαντιρατσιστικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκηςπροκειμένου να κινηθούν στη συνέχεια κάνονταςπορεία σε κεντρικούς δρόμους προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα, ενώ οι φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κάνουν τη δική τους συγκέντρωσης στην Αγίας Σοφίας.

Παράλληλα, με προσωπικό ασφαλείας εκτελούνται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, ενώ στην απεργίασυμμετέχουν οι νοσοκομειακοί και ιδιώτες γιατροί μετά από απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού.

Τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Απεργούν επίσης οι οδοντίατροι, οι εργαζόμενοι στις μεταφορές, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι εφοριακοί, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι πωλητές λαϊκών αγορών, οι μηχανικοί, οι οικοδόμοι, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με απόφαση της ΓΕΝΟΠ.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ