2013-02-20 10:38:21
Φωτογραφία για Ανατριχιαστικό! Πούλησαν στοιχειωμένο καθρέπτη έναντι 115 ευρώ
Αποφάσισαν να βάλουν στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο έναν καθρέφτη που ήθελε να ξεφορτωθεί ο σπιτονοικοκύρης τους. Όμως από την ημέρα που τον απέκτησαν άρχισαν να τους συμβαίνουν περίεργα πράγματα, οπότε δεν υπήρχε άλλη λύση από το να τον ξεφορτωθούν. Αυτή τουλάχιστον είναι η ιστορία του 20χρονου Τζόζεφ Μπέρτς και του 32χρονου Σωτήρη Χαραλάμπους.

Όπως είπαν στην Daily Mail, από την ημέρα που ο καθρέφτης τοποθετήθηκε στο σπίτι, ξυπνούσαν και οι δύο με φωνές τα βράδια, νιώθωντας σφάχτες στο σώμα, ενώ ο 20χρονος είδε το σώμα του να γεμίζει κόκκινες χαρακιές.

Όποτε περνούσαν μπροστά από τον καθρέφτη έβλεπαν σκιές που τρεμόπαιζαν ή αναλαμπές μέσα στο σκοτάδι. Στο σπίτι άρχισαν να χάνονται αντικείμενα, ενώ ακόμα και το καλοριφέρ κάτω από τον καθρέφτη σταμάτησε να δουλεύει. Που ποτέ δεν είχε πρόβλημα.

«Αποφασίσαμε ότι δεν τον θέλουμε άλλο, αλλά αν πρόκειται να τον πουλήσουμε το δίκαιο είναι να μην κρύψουμε την αλήθεια από τον υποψήφιο αγοραστή» δήλωσαν, για να συμπληρώσουν ότι από την ημέρα που ανέβηκε η αγγελία στο e - bay δέχθηκαν αρκετές ερωτήσεις από ανθρώπους που ασχολούνται με τα παραφυσικά φαινόμενα ή απλά σκεπτικιστές.

Τελικά, ο καθρέφτης - σύμφωνα με την Huffington Post - πουλήθηκε έναντι 115 ευρώ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ