2013-02-20 09:44:55
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη Άνταμ Σέλμαν και Αν Χάθαγουεϊ

Η Αν Χάθαγουεϊ απολαμβάνει μια βόλτα με τον συζυγό της, Άνταμ Σέλμαν, και τον σκύλο τους στο Λος Άντζελες. Η διάσημη ηθοποιός προστατεύτηκε από τον ήλιο φορώντας ένα μεγάλο καπέλο.

Βικτόρια Μπέκαμ και Κρουζ

Σύσσωμη η οικογένεια Μπέκαμ ταξίδεψε στο Παρίσι μια ημέρα μετά τον εορτασμό των γενεθλίων του 8χρονου Κρουζ, που έγινε στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής.

Ντέιβιντ Μπέκαμ, Χάρπερ και Ρόμεο

Ο Ντείβιντ Μπέκαμ κρατούσε αγκαλιά την ενάμισι έτους Χάρπερ και είχε στο πλάι του στον 11χρονο Ρόμεο. Όλοι μαζί εθεάθησαν στον σταθμό τρένων Gare du Nord.

Κάρλα Μπρούνι

Η Κάρλα Μπρούνι βρέθηκε στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας με αφορμή το Φεστιβάλ Τραγουδιού. Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας εθεάθη να κρατάει ένα μπουκέτο λουλούδια ενώ από το πλευρό της έλειπε ο συζυγός της, Νικολά Σαρκοζί.


Μιράντα Κερ

Η Μιράντα Κερ περπάτησε ξυπόλυτη στο Coldwater Canyon Park του Μπέβερλι Χιλς κρατώντας αγκαλιά τον γιο της, Φλιν. Την ίδια ημέρα, όπως η ίδια έγραψε στο twitter της, παρακολούθησε έναν αγώνα ράλι στον οποίο συμμετείχε ο συζυγός της, Ορλάντο Μπλου - ο αγώνας ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μπιγιονσέ και Jay Z

Στην πρώτη κερκίδα του Toyota Center στο Χιούστον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Μπιγιονσέ και τον Jay Z. Το ζευγάρι παρακολουθούσε αγώνα του NBA, ενώ δεν έλειψαν και μερικές τρυφερές στιγμές μεταξύ τους. Η διάσημη τραγουδίστρια πάντως, που πρόσφατα αποκάλυψε τον αριθμό των κιλών που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εμφανίστηκε πολύ κομψή και άνετη φορώντας ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Νικόλ Κίντμαν

H Nικόλ Κίντμαν ταξίδεψε έως το Λονδίνο για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Stoker, στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με casual ντύσιμο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Ράιαν Γκόσλινγκ

O Ράιαν Γκόσλινγκ προτίμησε ένα πουκάμισο σε καρό και μπλε αποχρώσεις καθ'οδόν προς τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ριάνα και Κάρα Ντελεβίν

Η Ριάνα και η καλή της φίλη -και  γνωστό μοντέλο- Κάρα Ντελεβίν διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου στο The Box Nightclub του Λονδίνου. Η απουσία του Κρις Μπράουν από το πλευρό της εντείνει τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται -και πάλι- σε διάσταση μετά και την μοναχική έξοδο της διάσημης τραγουδίστριας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάτλι

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάτλι βρέθηκε στο σόου της Burberry Prorsum κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις μέσα σε ένα κόκκινο κοστούμι.

Το μοντέλο κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου μαζί με την Μισέλ Ντόκερι, πρωταγωνίστρια της σειράς Dowton Abbey, την ηθοποιό από την Ινδία, Φρίντα Πίντο, την γνωστή τραγουδίστρια Ρίτα Όρα και την διάσημη ηθοποιό Κέιτ Μπέκινσεϊλ, η οποία μάλιστα συνοδευόταν από την νεαρή κόρη της. 

Σελένα Γκόμεζ

Η Σελένα Γκόμεζ περπάτησε το κόκκινο χαλί του Le Grand Rex στο Παρίσι με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της με τίτλο "Spring Breakers". Η νεαρή ηθοποιός φόρεσε μια αποκαλυπτική Gucci τουαλέτα ενώ για αρκετή ώρα υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Τζέσικα Σίμσον και Μάξγουελ Ντρου

Άλλη μια μαμά που χάρηκε τον ωραίο καιρό του Λος Άντζελες ήταν η Τζέσικα Σίμσον. Η για δεύτερη φορά εγκυμονούσα ηθοποιός κρατούσε στην αγκαλιά της την μικρή Μάξγουελ Ντρου προσπαθώντας παράλληλα να κρύψει διακριτικά τα προχωρημένα σημάδια εγκυμοσύνης της.

Τζέσικα Τσαστέιν

Στα Βραβεία Writers Guild 2013 πραβρέθηκε η Τζέσικα Τσαστέιν. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας "Zero Dark Thirty" λίγο πριν την τελετή των Βραβείων Όσκαρ έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα σε ένα Dior φόρεμα.

Χάιντι Κλουμ και Μάρτιν Κίρστεν

Σε ιδιαίτερα ρομαντικές στιγμές συνέλαβε ο φακός την Χάιντι Κλουμ και τον σύντροφό της, Mάρτιν Κίρστεν. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε βόλτα στην Σάντα Μόνικα ενώ κάποια στιγμή ξεκουράστηκε με το διάσημο μοντέλο να ξαπλώνει στα πόδια του αγαπημένου της.

www.yupiii.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ