2013-02-20 09:30:07
Φωτογραφία για «Όλα για την Λεβάντε!»
Ο Μίτσελ αξίωσε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στην αναμέτρηση με την Λεβάντε προτού τους αναλύσει το προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης.

Ανάμεσα στα άλλα ο Ισπανός μάζεψε τους παίκτες του πριν από την έναρξη της προπόνησης, λέγοντάς τους πως «έχουμε τώρα μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ματς που χρίζει μεγάλης προσοχής από εμάς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον αγώνα με την Λεβάντε προκειμένου να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε». Στην συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα της προπόνησης και το τι ακριβώς θέλει.

Ο Μίτσελ έχει έναν επιπλέον λόγο για να θέλει να πάει καλά ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς με την ισπανική ομάδα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Καραϊσκάκη και επιζητά να ικανοποιήσει τον κόσμο του συλλόγου και με την εμφάνιση που θα κάνει και με το αποτέλεσμα. Περιμένει λοιπόν να δει πολύ καλό πρόσωπο αλλά και τους παίκτες του να κινούνται σωστά στο γήπεδο, να παίρνουν τις θέσεις που πρέπει και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη.


«Για εμάς είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι που γίνεται μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για την ανατροπή και να δείξουμε πως το ματς της Ισπανίας ήταν απλά μία κακή βραδιά», τόνιζε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του ο Μίτσελ. Ο ίδιος πάντως θεωρεί ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Είναι δε χαρακτηριστικό πως μίλησε με αρκετούς παίκτες στην προπόνηση της Τρίτης για να 'τσεκάρει' την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητά τους ενόψει της αναμέτρησης με την Λεβάντε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ