2013-02-20 02:03:03
Φωτογραφία για Αναστολή όλων των Ελληνικών Αγώνων του 2013
Η ΕΠ.Α./ΕΘ.Ε.Α. ανακοίνωσε την αναστολή όλων των Ελληνικών Αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το 2013, μέχρι την... επίλυση του ζητήματος του ασφαλιστήριου συμβολαίου που έπαψε να τους καλύπτει.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες της ΟΜΑΕ για την εξεύρεση λύσης στο φλέγον ζήτημα του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου για τους Ελληνικούς αγώνες, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχθεί και ως εκ τούτου η ΕΠ.Α/ΕΘ.Ε.Α. αποφάσισε την αναστολή όλων των αγώνων μέχρι να βρεθεί λύση που να ανταποκρίνεται στην σημερινή οικονομική πραγματικότητα.

Διευκρινίζεται ότι η ΕΠ.Α./ΕΘ.Ε.Α. δεν θα εγκρίνει οποιαδήποτε αγωνιστική εκδήλωση έχει ενταχθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2013, αν προηγουμένως δεν ολοκληρωθούν οι επαφές και η υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων ανακοίνωσε :

Γνωρίζοντας ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που κάλυπτε τους αγώνες αυτοκινήτου μέχρι πέρυσι δεν είναι πλέον σε ισχύ ,καλούμε όλους τους φίλους συναθλητές να μην συμμετέχουν σε κανένα αγώνα οποιουδήποτε είδους ,αν δεν καλύπτεται από ίδιο επίπεδο ασφάλισης με το παλαιότερο συμβόλαιο.

Οποιαδήποτε κίνηση από μεριάς οργανωτών να κάνουν αγώνες με πρόχειρα ασφαλιστήρια ,κατωτέρου επιπέδου μας βρίσκει αντίθετους και θα εναντιωθούμε σε αυτήν με όσα μέσα διαθέτουμε, γιατί προσωπικός μας σκοπός είναι η ασφάλεια των θεατών και των οδηγών.

peritroxon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ