2013-02-19 21:31:08
Φωτογραφία για Οι σταρ που θα δώσουν στίγμα για την μόδα του 2013-14
Η περίοδος πριν τα Όσκαρ έχει ξεκινήσει και αναμένονται καλές και κακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες όμως, που ποτέ δεν κάνουν λάθος και εντυπωσιάζουν με τις ερμηνείες τους κριτικούς κινηματογράφου, αλλά και με τα σύνολα τους, τους κριτικούς μόδας.

Το να είσαι υποψήφια για κάποιο βραβείο σήμερα σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ντυμένη στην "πένα" κάθε φορά που βγαίνεις έξω.

Δείτε ποιες μας έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής:

Marion Cotillard

Γαλλιδούλα με εκεντρικό και όχι βαρετά κλασσικό γούστο; Και όμως ναι. Η Μαριον Κοτιγιάρ έχει μέχρι στιγμής ένα άμεμπτο βιογραφικό με αναπάντεχες αλλά απόλυτα μοδάτες εμφανίσεις. Πρέσβειρα του Christian Dior, εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες με ένα έντονο πορτοκαλί φόρεμα, γόβες κροκοδείλου στο ίδιο χρώμα και λεοπάρ τσαντάκι.

Μετά διάλεξε ένα λουλουδάτο φόρεμα από τον πιο hot οίκο αυτή τη στιγμή, τον Erdem για το πάρτι των Bafta και ένα υπέροχο σύνολο από τον Prabal Gurung στο παρτι του περιοδικού W.


Naomi Watts

Η σκουρόχρωμη κόκκινη τουαλέτα της σχειδασμένη από τον Zac Posen στις Χρυσές Σφαίρες ήταν εξαιρετική καθώς και η τουαλέτα Marchesa στα βραβεία SAG. Παλιό Χόλιγουντ με την φρέσκια προσέγγιση της Γουατς.

Jennifer Lawrence

Μα θα αναρωτηθούν όλοι για πιο λόγο να ασχοληθεί κανείς με την Τζένιφερ Λόρενς; Είναι αυτή που της σκίστηκε το υπερβολικά στενό μπλε Dior φόρεμα στα βραβεία Screen Actor Guild Awards. Και όμως, η μικρή Τζένιφερ είναι η κότα με τα χρυσά αβγά αυτή τη στιγμή για την βιομηχανία μόδας και όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω της. Η φήμη της έχει εκτοξευθεί και θα είναι ιδανική ambassador για όποιον οίκο μόδας διαλέξει. Τα συνολάκια που της διαλέγουν είναι ελαφρώς στενά, αλλά δεν ήταν κακή στις Χρυσές Σφαίρες με το κόκκινο φόρεμα και σίγουρα δεν ήταν κακή με την μαύρη τουαλέτα στα Critic’s Choice Awards.

Helen Hunt

Η αλλιώς πώς να ντυθεί μια γυναίκα πάνω από τα 40 όντας σέξι χωρίς να γίνει γελοία. Διαλέγει ρούχα με μικρότερους οίκους –κυρίως αμερικάνικους- όπως ο Phillip Armstrong με την κοραλί τουαλέτα που διάλεξε στα Critics Choice Awards. Ο κλασσικός Michael Kors που επέλεξε για το γκαλά των βραβείων  ΙFF ήταν μια ομολογουμένως εκπληκτική επιλογή.

Anne Hathaway

Κράτησε το κοντό μαλλί, που μάλλον της πάει περισσότερο, είναι σικάτη, μινιμαλίστρια και με υπέροχο μακιγιάζ. Chanel για τις Χρυσές Σφαίρες, Valentino για δύο άλλα πάρτι. Αλλά στο γεύμα των Οσκαρ, πήγε με τον οίκο των αδερφών Olsen, The Row, με μαύρο see-through φόρεμα και απλά έσκισε. Εντάξει δεν είναι τόσο πρωτοποριακή αλλά καταφέρνει να τα συνδυάσει όλα καλά, μαζί με ίσως το πιο ισορροπημένο μακιγιάζ ματια-χείλια στο κόκκινο χαλί.

Jessica Chastain

Η αγαπημένη του κόσμου της μόδας προς το παρόν. Η χλωμή ομορφιά της ταιριάζει με τον Yves Saint Laurent, και για αυτό είναι πλέον το πρόσωπο του οίκου για το άρωμα Μανιφέστο, αλλά παρόλα αυτά φλερτάρει με πολλούς σχεδιαστές, όπως βλέπουμε από τις εμφανίσεις της: μαύρο φόρεμα από τον οίκο Givenchy, λουλουδάτο Erdem και περιμένουμε και άλλα σικάτα αλλά απόλυτα τρέντι σύνολα.

http://fe-mail.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ