2013-02-19 21:00:06
Φωτογραφία για Ποντάρουμε τα χρήματα μας στο Champions League
Φτωχό είναι σήμερα το στοιχηματικό μας κουπόνι, καθώς υπάρχουν μόνο οι δυο αγώνες του Champions League. Δυο μεγάλες αναμετρήσεις με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου και την Πόρτο την Μάλαγα.

Στο πρώτο ματς λοιπόν της ημέρας, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μπάγερν η οποία πάει τραίνο στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία μπαίνει λοιπόν στη σημερινή αναμέτρηση η Άρσεναλ, που μετά τον αποκλεισμό της από τη Μπράντφορντ στο Λιγκ Καπ, έμεινε εκτός και από το Κύπελλο, χάνοντας με 0-1 από τη Μπλάκμπερν. Μοναδική διέξοδος για διάκριση είναι πλέον το Champions League, όπου η κλήρωση της έφερε το δύσκολο εμπόδιο της Μπάγερν στο δρόμο της. Στον όμιλο, βρήκε απέναντι της μία άλλη Γερμανική ομάδα, τη Σάλκε, αυτή που της στέρησε την πρώτη θέση. Απέναντι στη Μπάγερν δεν ηττήθηκε τις δύο φορές που την υποδέχθηκε την προηγούμενη 10ετία. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι αριστεροί μπακ Γιμπς και Μονρεάλ, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής
. Από την άλλη, το μυαλό της Μπάγερν μάλλον βρίσκεται εδώ και καιρό στο Λονδίνο και στην πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τους «16» του Champions League, μιας και στο πρωτάθλημα κάνει περίπατο. Στον όμιλο του Champions League πάντως, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και χρειάστηκε να βρεθεί στην ισοβαθμία στην πρώτη θέση του ομίλου, μαζί με τη Βαλένθια. Οι αμυντικές της επιδόσεις δεν ήταν τόσο καλές όσο στο πρωτάθλημα και χαρακτηριστικό είναι ότι δέχθηκε γκολ στα 5 παιχνίδια της από τα 6, με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί το διπλό που έκανε στην έδρα της Λιλ. Πάντως, στους ‘’Βαυαρούς’’, υπάρχει το γενικότερο κλίμα ότι η ομάδα βρίσκεται σε κλίμα προετοιμασίας μέχρι να περάσει στα χέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ένα μεταγραφικό σήριαλ που μέχρι το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια, είναι αυτό του Πολωνού φορ Λεβαντόφσκι, με τη Μπάγερν πάντως να διαψεύδει προς το παρόν κάθε ενδιαφέρον για τον παίκτη. Πάγια είναι τα προβλήματα του Μπόατενγκ, του Μπαντστούμπερκαι του Πιζάρο για τους Βαυαρούς.

Παίζουμε Άρσεναλ – Μπάγερν Χ

Στον άλλον αγώνα της ημέρας, η “μπαρουτοκαπνισμένη” Πόρτο φιλοξενεί την Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι, έχουν μετατρέψει πραγματικά σε απόρθητο φρούριο την έδρα τους και όποια αντίπαλος πάει εκεί, σίγουρα δεν περνάει εύκολα. Στο ‘’Ντραγκάο’’ λοιπόν, μετρά 13 νίκες σε 14 παιχνίδια, με την πρώτη απώλεια βαθμών μάλιστα να έρχεται την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο 1-1 με την Ολανένσε. Εξαιρετική στην άμυνα της, χαρακτηριστικό είναι ότι στα 14 προαναφερθέντα παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα, με τα 2 από αυτά να είναι στο 3-2 επί της Ντιναμό Κιέβου στον όμιλο. Σημαντική η επιστροφή σε αγωνιστική δράση του Χάμες Ροντρίγκεζ, που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα πρωταθλήματος την Παρασκευή. Κανονικά υπολογίζεται πλέον και ο βασικός φορ Βαρέλα. Με δεδομένη τώρα την απουσία του Ντεφούρ, θέση στα χαφ αναμένεται να πάρει ο Φερνάντο. Από την άλλη, αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης η Μάλαγα, που όχι μόνο άφησε για τα καλά πίσω της την αβεβαιότητα από τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα στην αρχή της σαιζόν, αλλά πέρασε με σχετική άνεση από τον όμιλο, αφήνοντας πίσω της υπολογίσιμους αντιπάλους, όπως είναι η Μίλαν, η Ζενίτ και η Άντερλεχτ. Εντυπωσιακό ότι συνεχίζει την πορεία της αήττητη από τον Αύγουστο και τις μάχες της με τον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα βρίσκεται απέναντι της το πιο δύσκολο εμπόδιο. Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε πολλά ανοιχτά μέτωπα και σίγουρα τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής. Σε καλό επίπεδο συνεχίζει και στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 4η θέση και στο +2 από τη Βαλένθια.

Παίζουμε Πόρτο – Μάλαγα 1

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

sportygossip.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ