2013-02-19 20:00:08
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ... ΓΥΨΟ!
Μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή είχε στον αγώνα με την Ξάνθη, μπορεί να αποτελέσει αφορμή ώστε ο Μπάλας Μέγιερι να χάσει το παιχνίδι με τη Λεβάντε.

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Ούγγρος τερματοφύλακας δέχθηκε μια κλωτσιά από τον... Πάμπλο Κοντρέρας, με αποτέλεσμα να πάθει βαριά κάκωση σε δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Παρά το γεγονός ότι του έχει τοποθετηθεί γυψονάρθηκας, προκειμένου να μην πονάει και να μην κουνιέται το χτυπημένο σημείο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο!

Μάλιστα για να το αποδείξει πήγε κανονικά για προπόνηση χθες και ενώ ο Μίτσελ είχε δώσει ρεπό!

"Θέλω να παίξω. Εάν μπορώ να πιάσω τη μπάλα, θα παίξω, ακόμα και αν έχω... γύψο στο χέρι μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέγιερι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", δείχνοντας την αποφασιστικότητά του.

Άλλωστε το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού τοποθέτησε νάρθηκα στον Ούγγρο γκολκίπερ στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ξάνθη, με τον 22χρονο τερματοφύλακα να βγάζει χωρίς πρόβλημα το παιχνίδι. Πάντως, όπως έλεγαν χθες στο Ρέντη η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του και το εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Λεβάντε, αναμένεται να βγει σήμερα.

* Βέβαια στην Ξάνθη η εστία του Ολυμπιακού δεν απειλήθηκε και σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί το ένα παιχνίδι με το άλλο, οπότε αυτό που προέχει είναι η καλύτερη δυνατή λύση για τον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ