2013-02-19 19:00:14
Φωτογραφία για ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΚΑΟΔ, για την Α1 Μπάσκετ και πλέον στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα του στην Κάχα Λαμποράλ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δίνουν κρίσιμη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς υποδέχονται την Παρασκευή (22/02, 21.00) τους Βάσκους. Περιθώριο για βαθμολογική απώλεια ειδικά σε εντός έδρας παιχνίδι δεν υπαρχουν, οπότε στόχος τους είναι η διεύρυνση του επιτυχημένου σερί τους, σε 4-0, μετά το «διπλό» στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Χίμκι, όπως και τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απέκτησε πλεονέκτημα όσον αφορά στην πρόκριση στα πλέι οφ μετά τη μεγάλη νίκη στη Μόσχα και, φυσικά, κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν θα ήθελε να πάει... στράφι το «διπλό» στη ρωσική πρωτεύουσα. Το θετικό για το 47χρονο τεχνικό είναι πως πλέον μπορεί να υπολογίζει σε ακόμα μία αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια και αυτή είναι ο Ντορόν Πέρκινς.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ανακοινώθηκε χθες (18/02) από τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ και θα ενισχύσει την ομάδα έως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καλύπτοντας το κενό του άτυχου Βαγγέλη Μάντζαρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ