2013-02-19 18:20:06
Φωτογραφία για ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΕΝΤ!
Ο Αλεξέι Σβεντ ρωτήθηκε για τον τελικό της Euroleague και την ήττα της ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας πως δεν μπορεί να... ξεχάσει το νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη και τον τρόπο που χάθηκε το τρόπαιο για την ομάδα του!

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Σβεντ αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Ρώσος γκαρντ βρέθηκε στην πόλη του Χιούστον όπου διεξήχθει το Αll Star Game και ύστερα από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό του Final-4 της Κωνσταντινούπολης από τον Ολυμπιακό.

"Πως μπορώ να το ξεχάσω... Το παιχνίδι πήγαινε τόσο καλά για μας και στην τέταρτη περίοδο όλα άλλαξαν. Μας έβαλε ο Πρίντεζης αυτό το καλάθι και χάσαμε το ματς. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη...", υποστήριξε αρχικά ο παίκτης των Τίμπεργουλβς που στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η ΤΣΣΚΑ "την πάτησε" επειδή περίμενε πως θα έχει εύκολο έργο στον τελικό.

"Όχι δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την Μπαρτσελόνα, οπότε σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ένα εύκολο αντίπαλο. Τα πάντα άλλαξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός μπόρεσε να μας νικήσει".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ