2013-02-18 23:12:05
Φωτογραφία για Repubblica: «Η Τσιτσιολίνα είναι νεκρή»
«Πέθανε η Ιλόνα Στάλερ. Η είδηση φτάνει στους συντάκτες (της εφημερίδας La Repubblica), από έναν υπάλληλο γραφείου τελετών, γύρω στις 17:30 Μια ώρα αργότερα όταν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μαζί με την πρώην πορνοστάρ, το κρυφό όνειρο μιας γενιάς Ιταλών και όχι μόνο, τη γυναίκα σύμβολο του Τζεφ Κουνς, τη ριζοσπαστική που μιλούσε για αγάπη και ελευθερία, τη μητέρα ενός 20χρονου εκείνη απαντά: “Εγώ νεκρή; Με κάλεσε ένας φίλος μου από την Νάπολη κλαίγοντας.

Ήταν συντετριμμένος, ερχόταν να δει το πτώμα μου. Τώρα όμως είναι ευτυχισμένος που δεν πέθανα. Είμαι ζωντανή και αγωνίζομαι μαζί με εσάς”»…κάπως έτσι ξεκινά το κομμάτι της ιταλικής εφημερίδας που έπεσε θύμα, όπως και η διάσημη πρώην πορνοστάρ, της κακόγουστης αυτής φάρσας.

Όπως εξηγεί η ίδια, της τηλεφώνησαν όλοι οι φίλοι της έντρομοι με την φήμη που κυκλοφόρησε, ενώ ο γιος της προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί της και όταν κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν ένα άθλιο αστείο ξέσπασε απειλώντας ότι θα ασκήσει μήνυση σε όποιον ξεκίνησε τη φάρσα.


Η ίδια παρόλα αυτά αισιόδοξη όπως πάντα και ευχάριστη, δηλώνει γελώντας πως «ίσως έτσι μου επιμηκύνθηκε η ζωή».

Βέβαια την ίδια στιγμή αναρωτιέται «είναι τρελοί! Μα ποιος κρετίνος αποφασίζει να κάνει ένα αστείο αυτού του είδους;», χωρίς φυσικά να λαμβάνει απάντηση, καθώς δεν είναι η μόνη που έχει «πεθάνει» ξαφνικά. Από τον Εντι Μέρφι, τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, τον Μίκι Ρουρκ, τον Τζον Μπον Τζόβι, την Μέγκαν Φοξ, την Αντζελίνα Τζολί πολλοί είναι οι σταρ που «πέθαναν» και αναστήθηκαν λίγες ώρες αργότερα.

Η θρυλική Τσιτσιολίνα λοιπόν είναι καλά, δεν έπαθε έμφραγμα και δίνει τη δική της πολιτική μάχη ετοιμάζοντας ένα νέο πολιτικό πρόγραμμα, για να είναι πανέτοιμη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Ιταλία.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ