2013-02-18 22:05:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Η δικαστική... περιπέτεια ενός πλαστού τιμολογίου 970.000 ευρώ
Διεκόπη για δεύτερη φορά, την προηγούμενη Παρασκευή, η εκδίκαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας της γνωστής υπόθεσης άσκησης δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά δημοτικών συμβούλων του πρώην δήμου Αλυκών για την ιστορία του πλαστού τιμολογίου ύψους περίπου 970 χιλ. ευρώ που είχε κατατεθεί από εργολάβο το 2006, με το οποίο διεκδικούνταν χρήματα για έργα από το 1999 έως το 2006.

Η εκδίκαση διεκόπη διότι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο, οπότε το δικαστήριο όρισε αυτεπαγγέλτως δύο δικηγόρους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Μαρίνα Μάντζου στην ΕΡΑ, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού, είχε συμπληρωθεί ο χρόνος ωραρίου των δικαστικών υπαλλήλων. Έτσι, η ημερομηνία διεξαγωγής της ορίστηκε για τις 11 Μαρτίου, όμως, όπως πιθανολογείται, και πάλι θα αναβληθεί σε άλλη δικάσιμο, δεδομένου ότι οι δικηγόροι της Πάτρας δεν παρίστανται στην τρίτη μετά από διακοπή συζήτηση.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κατηγορούνται διότι είχαν ψηφίσει ότι τα έργα είχαν υλοποιηθεί, ενώ, κατηγορούνται και δύο δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι, ωστόσο, δεν είχαν ψηφίσει. Να σημειωθεί ότι, στις 14 Μαρτίου είναι και το αστικό δικαστήριο για τη διεκδίκηση του ανωτέρω πόσου από το δήμο Ζακύνθου.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kerry Calls for 'Negotiated Outcome' in Syria
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kerry Calls for 'Negotiated Outcome' in Syria
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ