2013-02-18 21:50:55
Φωτογραφία για Την Παρασκευή ανακοινώνει την απόφασή του ο Λιλλήκας
Την Παρασκευή, περίπου 48 ώρες πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, θα ανακοινώσει την απόφαση του για την στάση του ο Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος χθες συγκέντρωσε ποσοστό 24,93%.

Θα προηγηθεί την Πέμπτη το βράδυ η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, η οποία στήριξε τον κ. Λιλλήκα. Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Λιλλήκας και η ΕΔΕΚ προσανατολίζονται να προτείνουν ψήφο κατά συνείδηση και δεν πρόκειται να υποστηρίξουν κάποιον από τους δύο «μονομάχους» Αναστασιάδη και Μαλά.

Ο κ. Λιλλήκας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι από αύριο θα διοργανωθούν συγκεντρώσεις με τους πολίτες που στήριξαν την υποψηφιότητα του, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Πέμπτη στην Πάφο.

Την Παρασκευή, είπε, αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του διαλόγου που είχε με τους πολίτες αφού, όπως εξήγησε, στόχος των συγκεντρώσεων σε όλες τις επαρχίες είναι να καθοριστεί η στάση που θα τηρήσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κ. Λιλλήκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε ότι «όποια απόφαση λάβει θα βασιστεί σε διάλογο και με όλες τις συνισταμένες, δηλαδή τα κόμματα που έχουν στηρίξει την υποψηφιότητα του».

Εξάλλου, απέφυγε ξανά να τοποθετηθεί για το κατά πόσο βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία νέου κόμματος με τη συμμετοχή στελεχών του κεντρώου χώρου, αναφέροντας ότι, όταν θα έχει κάτι να πει θα το ανακοινώσει ο ίδιος.

πηγή: www.real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ