2013-02-18 20:34:29
Φωτογραφία για Ο Μίτσελ και το σκάνερ...
"Δεν είναι και το πιο τιμητικό να φεύγει ο Φλεβάρης και να ...ανακαλύπτονται ο Λυκογιάννης και ο Παπάζογλου", γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του Μίτσελ.

Στην Ισπανία, με βάση τον στόχο και τις προσδοκίες ο Ολυμπιακός απέτυχε! Στην Ελλάδα όμως, κερδίζει ακόμη και με κεκτημένη ταχύτητα. Όχι, δεν του χαρίστηκε η Ξάνθη. Ο πρωταθλητής έπαιξε με λίγες αλλαγές, αλλά ίδια φιλοσοφία σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν του.

Απέναντί του στάθηκε ένα σύνολο που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, όμως ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του, τον δρόμο τον βρήκαν! Ίσως να μην είναι κριτήριο για την δυναμική του Ολυμπιακού αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα. Μια κούρσα πρωτιάς στην οποία τρέχουν ολομόναχοι οι «ερυθρόλευκοι», δεν είναι πάντα... καθρέφτης για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Από την άλλη, ήταν κι αυτό το άτιμο 90λεπτο στην Ισπανία, που μοίρασε απογοήτευση.


Ποια είναι η ουσία όλων αυτών; Ο Μίτσελ σκανάρει... Αυτό κάνει και αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος. Δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει πλήρη γνώση τόσο των συνθηκών, όσο και της ποιότητας των ποδοσφαιριστών του. Δεν θα πρέπει να προξενεί εντύπωση, το ότι ο Ισπανός βάζει τους μικρούς, δοκιμάζει πράγματα, προσπαθεί να μοιράσει χρόνο και παιχνίδια. Εντάξει, δε γίνεται ξαφνικά να βγάλει στο γήπεδο μια διαφορετική ενδεκάδα, αλλά όπου τον παίρνει, κοιτάζει να δίνει τις ευκαιρίες σε όλους.

Ποιος είναι ο μεγάλος του στόχος; Να μπορεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχει ολοκληρωμένη εικόνα. Να μην είναι σε θέση να του πει κάποιος, είτε διοικητικός, είτε ποδοσφαιριστής, είτε δημοσιογράφος «γιατί αυτό και όχι εκείνο». Καλά, δεν είναι η... ανακάλυψη της Αμερικής. Ο κάθε προπονητής το ίδιο θα έκανε. Θα ήθελε να δει τους πάντες και να μπορεί να αποφασίσει.

Τώρα, αν πρέπει σήμερα να αναλύσουμε εμείς τους παίκτες, θα ήταν λάθος! Λάθος η χρονική στιγμή, όχι η κριτική. Ας περιμένουμε. Έχει ματς μπροστά της η ομάδα, που θα πρέπει να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Ο κόσμος για να ξαναγυρίσει στο Καραϊσκάκη, περιμένει να δει τις επισκέψεις της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού στο Φάληρο.

Στόχος είναι και το κύπελλο, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και την αντίδραση του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Λεβάντε! Αλλά κι αυτά, αρκετά δεν είναι! Οι Ολυμπιακοί θέλουν γενική κινητικότητα! Διάθεση από την διοίκηση και τους παίκτες, σαν αυτή που δείχνει ως τώρα ο Μίτσελ, για να μάθει τα πάντα Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και το πιο τιμητικό για την ομάδα, να φεύγει ο Φλεβάρης και να ...ανακαλύπτονται ο Λυκογιάννης και ο Παπάζογλου ή να αναγάγεται σε επιστήμη ότι τελικά ο Βλαχοδήμος αν δουλευτεί μπορεί να βοηθήσει. Τα λογικά, τα δεδομένα, αυτά που στην τελική θα έπρεπε να έχουν κριθεί εδώ και μήνες, καθόμαστε και τα συζητάμε ως σούπερ ειδήσεις τέτοια εποχή! Και αυτό θα πρέπει να αλλάξει.

Ο Μίτσελ δείχνει καλά πληροφορημένος. Για να δούμε...

πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ