2013-02-18 14:39:55
Φωτογραφία για Είναι αναμφισβήτητα μία απ΄τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης - Δείτε το βίντεο με τη χορογραφία των Ελλήνων Ολυμπιονικών, αφιερωμένο στα νιάτα της χώρας μας που φανερά ή και ως αφανείς ήρωες στηρίζουν την ελπίδα και το όραμα μιας περήφανης Ελλάδας
6 εκπληκτικά ταλέντα ο καθένας στον τομέα του, που πρεσβεύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού και συνάμα τα ιδανικά του εθελοντισμού και της προσφοράς, αφού όλοι τους στηρίζουν το κοινωνικό έργο του "Make A Wish". Oι Έλληνες Ολυμπιονίκες χόρεψαν για τα παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέπληξαν τους πάντες. 

Μέσα από μια πραγματικά ξεχωριστή χορογραφία που αναδείκνυε τη φύση των αθλημάτων που εκπροσωπούσαν οι περήφανοι αυτοί Έλληνες μας συγκίνησαν. 

Πρόκειται για το χρυσό Ολυμπιονίκη στο tae kwon do στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, Μιχάλη Μουρούτσο και τις Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου, οι οποίες κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, τις χάλκινες Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας στο Πεκίνο το 2008, Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου και την Ευαγγελία Πλατανιώτη, οι οποίες αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στη συγχρονισμένη κολύμβηση.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ