2013-02-18 00:40:51
Φωτογραφία για ΒΑΛΛΑΣ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ...
Ο Σπύρος Βάλλας ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα της Ξάνθης δεν έβγαλε θετικό πρόσημο στην απόδοσή της με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στη NOVA ο Βάλλας είπε: «Δεν ήμασταν καλοί. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να πιάσουμε τα στάνταρς απόδοσης που μπορούμε να φτάσουμε και όταν παίζεις έτσι με τον Ολυμπιακό είναι φυσικό να ηττηθείς. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν μία κακή εμφάνιση. Πρέπει να το παραδεχτούμε, να μάθουμε από αυτό το ματς και να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ακολουθεί με τη Βέροια. Δεν είχαμε κυκλοφορία.

Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σε καλή μέρα να έχεις και τύχη, αλλά η τύχη περνάει σε δεύτερη μοίρα. Δεν είχαμε κυκλοφορία, δεν είχαμε πάθος, θέληση και δεν μπορείς να νικήσεις τον Ολυμπιακό όταν παίζεις έτσι. Θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να δείξουμε σε όλους και στον εαυτό μας πως δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα που κάναμε, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε. Η ομάδα μπορεί να παίζει καλύτερα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ηταν μία ήττα που έρχεται πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ