2013-02-13 14:30:03
Φωτογραφία για «Η ΑΕΚ το έσωσε, ο ΠΑΟ σώζεται;»
Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής σχολιάζει για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Πώς ξελάσπωσαν οι "κιτρινόμαυροι" και γιατί οδεύουν προς την καταστροφή οι "πράσινοι";

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής έχει θητεύσει κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Μπάγεβιτς στον πάγκο της Ένωσης.

Ο σκύλος επικοινώνησε με τον βετεράνο άσο προκειμένου να αναλύσει τις περιπτώσεις των δύο αθηναϊκών συλλόγων. Ιδού το σχόλιό του "Η ΑΕΚ έχει αλλάξει προς το καλύτερο, μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βλέπουμε μία τελείως διαφορετική εικόνα στο γήπεδο. Τα άπειρα παιδιά πήραν βοήθειες από τις προσθήκες, έχοντας παράλληλα λάβει εμπειρίες από τον πρώτο γύρο, όπου η ομάδα ήταν πολύ κακή. Το θετικό είναι ότι βοηθάει και ο κόσμος! Το κάνει από την αρχή της χρονιάς ένα γεγονός που σίγουρα είναι αξιοσημείωτο.

Η Ένωση πάει καλά τώρα. Και πιστεύω ότι αγωνιστικά έχει σωθεί. Το ζήτημα είναι να βρεί διοικητική και οικονομική λύση, γιατί είναι αμαρτία από τον Θεό να βλέπουμε την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση.


Από την άλλη πλευρά τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, τού βγήκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ η ΑΕΚ τα είχε από την αρχή και ήταν προετοιμασμένη. Είχαν προγραμματίσει εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στην Παιανία και αλλιώς τους βγήκαν. Έδιωξαν παίκτες καταλύτες. Άλλαξε το ρόστερ και τρεις προπονητές, ενώ συν τοις άλλοις έχει και οικονομικά προβλήματα.

Θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν μπερδευτεί στον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα ανακάμψει, δύσκολα θα σώσει τη σεζόν. Αν βοηθήσουν οι φίλαθλοί του, ίσως αλλάξει η ψυχολογία των παικτών".

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ