2013-02-11 15:38:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Μεγάλη Συμμετοχή στη Κοπή Πίτας της Φροντίδας Ζωής
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε φέτος η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Φροντίδας Ζωής, του πρώτου φορέα στην Ελλάδα που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών σε Ηλικιωμένους και ΑμεΑ κατ’ οίκον. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Αγ. Ανδρέου 16), στην Πάτρα.

Στο χαιρετισμό του ο υπεύθυνος του φορέα, κος Κουμανάκος Δημήτριος έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της Φροντίδας Ζωής καθώς και αναφορά στις νέες υπηρεσίες που πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν (Κουμπί Έκτακτης Ανάγκης, Πρόγραμμα Κατ’ Οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων) και θα υποστηρίξουν σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας σε προβλήματα της καθημερινής τους διαβίωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων όπως: ο Όμιλος Εθελοντών Αγκαλιάζω Ν. Αχαΐας, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής», η Ελληνική Εταιρεία για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας, ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Αχαΐας, καθώς επίσης και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την παρουσία του.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τη χορωδία του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Αριστείδης Μόσχος», η οποία έδωσε ένα ξεχωριστό τόνο στη βραδιά και ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια και το κέφι της.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ