2013-02-11 12:30:07
Φωτογραφία για Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι για Β΄ Εθνική!
Ο Νίκος Αλέφαντος σε τρελά κέφια στο σκύλο τα «χώνει» για τα χάλια του ΠΑΟ αλλά αποθεώνει Ολυμπιακό και Μίτσελ! Ποιος παίκτης είναι «ανύπαρκτος» και ποιος να κάνει... τουμπεκί;

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανεκδιήγητος. Αν δεν ήξερες ποια ομάδα είναι, θα νόμιζες ότι είναι ομάδα Β΄ Εθνικής! Στο α΄ ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Φοβερά κενά, δεν υπήρχε κέντρο, δεν υπήρχε άμυνα, όσο για την επίθεση, ανέκδοτο με τον Ζέκα σε θέση σέντερ φορ. Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι θα έκανα εγώ. Σίγουρα δεν θα έβαζα Ζέκα για σέντερ φορ. Θα έβαζα τον Σισοκό. Και στα άκρα θα έβαζα Ζέκα- Μαυρία.

Στο β΄ ημίχρονο κάτι πήγε να κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και 3 ώρες να έπαιζαν, γκολ δεν θα έκανε ο Παναθηναϊκός. Άσε που έπνιξε ο Κάκος ένα καθαρό πέναλτι της Ξάνθης, μία πεναλτάρα. Ήταν και κόκκινη κάρτα στον Καρνέζη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και φέρνει κάτι παίκτες της πλάκας. Διαβάζω τους παίκτες που φέρνει, δεν πρόκειται να δει προκοπή. Δεν είναι παίκτες αυτοί για την ιστορία του Παναθηναϊκού και τους φιλάθλους του.

Τα λάθη τους είναι τρανταχτά. Σώσανε την ΑΕΚ με τον Πετρόπουλο και αυτοί δεν έχουν εναλλακτική λύση για φορ. Στην άμυνα πονάνε χρόνια, ακόμα και όταν είχανε λεφτά οι αμυντικοί τους ήταν "τρύπες". Τους βρήκε η Ξάνθη τώρα με γρήγορους μπροστά, και έπρεπε να τους βάλει άλλα τρία γκολ έτσι όπως ήταν.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ