2013-02-11 12:16:49
Φωτογραφία για Αγώνας δρόμου τουρίστριας πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι για μία τουαλέτα
Είναι κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν τη διαφορά για μία πόλη που φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες και θεωρείται ότι έχει πλέον αποκτήσει τουριστική παιδεία Γιατί το γεγονός ότι προσεγγίζουν όλο και περισσότερα κρουαζιερόπλοια το λιμάνι του Ηρακλείου και δίνουν φιλί ζωής στα καταστήματα που δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια, δεν σημαίνει πραγματικά τίποτα αν οι εικόνες που θα μεταφέρουν οι επισκέπτες στους συμπατριώτες τους δεν είναι καλές.

Για την κυρία με τα κινητικά προβλήματα που κινούνταν σε αναπηρικό καροτσάκι και έψαχνε ώρες ολόκληρες μία δημοτική ή δημόσια τουαλέτα, σίγουρα οι εντυπώσεις από το Ηράκλειο δεν θα είναι οι καλύτερες

Η επισκέπτρια αποβιβάστηκε μαζί με χιλιάδες άλλους από το κρουαζιερόπλοιο "Norvegian jade", χθες το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, ωστόσο ο... μαραθώνιος για την ανεύρεση τουαλέτας, μάλλον θα της μείνει περισσότερο αξέχαστος από οποιοδήποτε αξιοθέατο.

Η γυναίκα εξυπηρετήθηκε τελικά από καφετέρια του κέντρου, ωστόσο τα ερωτήματα προς τους αρμόδιους παραμένουν, για κάτι εύκολο να κατασκευαστεί ..
cretalive Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ