2013-02-11 12:09:32
Φωτογραφία για Πάτρα : Σκάκι στις πλάτες 7.000 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων
Μεθόδους που δεν αποτελούν τιμή για κανένα από τους εμπλεκόμενους με την καταβολή του προνοιακού επιδόματος σε 7000 δικαιούχους στην Πάτρα, μεταχειρίζεται σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στο patrastimes.gr δεκάδες οικογένειες... δικαιούχων αλλά και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. η Δημοτική Αρχή.

Οι δυο πλευρές καταλογίζουν στην Δημοτική Αρχή της Πάτρας σκοπιμότητα στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την έγκαιρη καταβολή του προνοιακού επιδόματος, καθώς όπως υποστηρίζουν, στόχος ήταν να υποχρεωθούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν «πακέτο» τον προϋπολογισμό υπό την απειλή, πως εάν δεν ψηφίσουν δεν θα πάρουν τα επιδόματα οι 7000 δικαιούχοι.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι , ουσιαστικά ο Δήμος επέλεξε να ταλαιπωρήσει χιλιάδες οικογένειες, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει ως πολιορκητικό κριό για να ψηφίσουν πακέτο και αναγκαστικά το σύνολο του προϋπολογισμό.

Η Δημοτική Αρχή

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει, πως εσκεμμένα και με αντιπολιτευτικά κίνητρα της καταλογίζονται ευθύνες, καθώς ακόμα και’ αν είχε προχωρήσει στη σύνταξη και ψήφιση προϋπολογισμού, οι διευκρινιστικές εγκύκλιοι που έστελνε το υπουργείο, θα τον ακύρωναν, με αποτέλεσμα οι διαδικασία απόδοσης των επιδομάτων να μην μπορούσε να εκτελεστεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ