2013-02-11 11:49:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Παγώνει η πρόταση για Καρναβαλική παρέλαση μέσω της Γούναρη - Ποιο φορείς είναι αντίθετοι
Την αντίθεσή τους στο προτεινόμενο σχέδιο του Δήμου για αλλαγή της πορείας της καρναβαλικής παρέλασης με κάθοδο από την οδό Γούναρη, εξέφρασε η πλειοψηφία των εμπλεκόμενων φορέων, στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορηματικό "όχι" στην πρόταση είπαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας (Τροχαία) αλλά και άλλων Αρχών, προτάσσοντας το επιχείρημα της αδυναμίας πρόσβασης σε περιοχές όπως η Πλατεία Μαρούδα και τα Ταμπάχανα, όπου σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο θα συνωστισθούν χιλιάδες καρναβαλιστές.

Τονίστηκε ακόμη οτι στην περίπτωση που η παρέλαση ακολουθήσει την κάθοδο της Γούναρη, θα "κοπεί" η πόλη στα δύο, μιας και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα της χρησιμοποίησης της Ρήγα Φεραίου (που είναι πλέον πεζόδρομος) ενώ η Αγίου Ανδρέου και η Όθωνος Αμαλίας θα "πνιγούν" κυκλοφοριακά μιας και ξεκινούν και καταλήγουν αντίστοιχα στα έργα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Κατόπιν αυτού, το θέμα δείχνει να "παγώνει" και αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου στο άμεσο μέλλον για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ