2013-02-11 09:36:05
Φωτογραφία για ΦΕΪΣΑ : ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Λιούμπομιρ Φέισα ήταν από τις αποκαλύψεις του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και όπως δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του», στόχος του είναι να δίνει συνεχώς περισσότερα.

Ο Σέρβος μέσος των ερυθρόλευκων τόνισε ότι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να... αρπάζει κάθε ευκαιρία που θα του δίνει ο προπονητής του. «Για μένα το πιο σημαντικό απ' όλα είναι τι κάνει η ομάδα. Όλοι δώσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και γι΄ αυτό πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Φέισα και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ καλό για εμένα να μιλάει με τόσο καλά λόγια ο προπονητής μου. Τώρα όμως πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, γιατί σε κάθε αγώνα, σε κάθε ευκαιρία θα πρέπει να παίζω ολοένα και καλύτερα. Αυτό που πάντα λέω για τον εαυτό μου, είναι ότι πρέπει να δώσω περισσότερα και ότι όσο περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερος θα γίνομαι. Μπορώ να προσφέρω ακόμα πιο πολλά στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι αυτό θα κάνω από τη στιγμή που θα αρχίσω να παίζω κανονικά».


Παράλληλα σχετικά με το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Λεβάντε, είπε ότι: «Είμαι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με την Λεβάντε. Έχουμε πέντε ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε καλά και να έχουμε καλή απόδοση σε αυτό το κρίσιμο ματς. Προσωπικά, άν ο προπονητής με επιλέξει να αγωνιστώ, θα είναι κάτι πολύ καλό, αν όχι, θα περιμένω την επόμενη ευκαιρία, το επόμενο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε στην Ισπανία για να νικήσουμε. Και στη διάρκεια του αγώνα θα δούμε τι μπορεί να συμβεί».

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Μίτσελ: «Έχω εξαιρετική άποψη απ' όσα έχω δει ως τώρα και του εύχομαι τα καλύτερα. Να πετύχει και να καταφέρει να κάνει καλή δουλειά στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ