2013-02-11 01:50:50
Φωτογραφία για Έφτασε στην Ελλάδα ο Μεϊτέ και ανακοινώνεται αύριο
Ο Αμπντουλάγιε Μειτέ από τα ξημερώματα της Δευτέρας βρίσκεται στη χώρα μας με σκοπό να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 32χρονος Αμπντουλάγιε Μειτέ ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή των πράσινων και να καλύψει το κενό στα στόπερ.

Ο διεθνής Ιβοριανός άσος με γαλλικό διαβατήριο "προσγειώθηκε" λίγο μετά τις 12.30 τα ξημερώματα στο "Ελ. Βενιζέλος" μαζί με τον δικηγόρο του προκειμένου την Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από το Τριφύλλι.

Ο Μειτέ όμως και συγκεκριμένα ο δικηγόρος του αντιμετώπισε ένα πρόβλημα καθώς έχασε την βαλίτσα του και έτσι μέχρι τις 1.30 τα ξημερώματα δεν είχε περάσει την πύλη εξόδου του διεθνούς αερολιμένα.

Ο 32χρονος αμυντικός την Δευτέρα το πρωί θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, θα μιλήσει με τους πράσινους και η μεταγραφή του θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5.00μ.μ. όταν και τελειώνει η διορία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Δευτέρα και για Φιγκερόα

Σε ότι έχει να κάνει με τον Φιγκερόα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αργεντινού άσου θα ανακοινωθούν την Δευτέρα και στο Τριφύλλι αναμένεται να ολοκληρώσουν την απόκτηση του διεθνή Αργεντινού άσου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ