2013-02-10 23:16:07
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ... ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Περιχαρής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, υποσχέθηκε και άλλες επιτυχίες ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Ολυμπιακού.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το πέρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι ένας τίτλος που μας κάνει όλους χαρούμενους. Βασικά είναι μια νίκη ψυχολογίας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται με τις Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στην συνέχεια και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες.

Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Όπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτή η ομάδα κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ... Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8, στο ποδόσφαιρο εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ