2013-02-10 21:15:03
Φωτογραφία για Ποιος πολιτικός ενδιαφέρεται για διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών...
Οριστική και αμετάκλητη φαίνεται πως είναι η απόφαση της διοικήτριας του νοσοκομείου Φιλιατών Ιουλίας Μαρκούλα, να παραιτηθεί από τη θέση της. Ήδη από πλευράς της κατατέθηκε η πρώτη αίτηση παραίτησης για προσωπικούς λόγους και σε λίγες ημέρες θα υποβάλλει την οριστική. Και ενώ συμβαίνει αυτό, μάθαμε, ότι, εκτός των άλλων, και Θεσπρωτός πολιτικός ενδιαφέρεται για τη θέση αυτή. Η Ιουλία Μαρκούλα αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη και αν την διαδεχθεί θα έχει δύσκολο έργο να επιτελέσει, συνυπολογίζοντας

και το ότι τα προβλήματα στο χώρο της υγείας είναι πλέον αυξημένα και καυτά. Πρόκειται για τον πρώην νομάρχη Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Ηγουμενίτσας, ιατρό στο επάγγελμα.

Υ.Γ.: Μιας και μιλάμε για τοποθετήσεις πολιτικών, αρχικά είχαμε εκφράσει μια απορία για τον αν ο Θεσπρωτός πολιτευτής Κώστας Μπέσης ανέλαβε πρόεδρος του ΕΛΓΟ-Δήμητρα, γιατί είχε διαρρεύσει το όνομά του για τη θέση αυτή. Από τον ίδιο μάθαμε ότι δεν έχει αναλάβει. Λύθηκε, λοιπόν, η απορία μας.
katoci.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ