2013-02-10 20:35:06
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη Αν Χάθαγουεϊ

Tην Πέμπτη η Αν Χάθαγουεϊ εθεάθη έξω από το κατάστημα του οίκου Lanvin στην οδό Saint-Honere του Παρισιού. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Les Miserables" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Cinema Gaumont Marignan.

Κιμ Καρντάσιαν

Έξω από το σπίτι της συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Κιμ Καρντάσιαν με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο. Η 31χρονη σταρ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όμως αυτό δεν έχει σταθεί αφορμή για διαφορετικές στυλιστικές επιλογές από εκείνη: Εκτός από τα τακούνια που δεν έχει αποχωριστεί ούτε μια φορά, η Καρντάσιαν επέλεξε να φορέσει μια διάφανη μπλούζα μέσα από την οποία ξεχώριζε η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Λίντσεϊ Λόχαν

Η Λίντσεϊ Λόχαν βρέθηκε στο amfAR New York Gala που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Νέα Υόρκη. Η εμφάνισή  της και το πρησμένο από τα μπότοξ και τις ενέσεις με "fillers" πρόσωπό της -παρά το νεαρό της ηλικίας της- σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά.


Ναόμι Κάμπελ

Η Ναόμι Κάμπελ έλαμψε μέσα στο άσπρο φόρεμά της στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι σόου "The Face" στο οποίο θα είναι κριτής. Το σόου θα έχει ως θέμα την ανάδειξη νέων μοντέλων, ενώ το πρώην super model ήδη έχει δηλώσει ότι θα είναι αμείλικτη.

Νικόλ Ρίτσι και Μαρία Μενούνος

Η Νικόλ Ρίτσι βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλευρό της Μαρία Μενούνος στην εκπομπή Extra που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες με πλήθος κόσμου να τις παρακολουθεί και να τις χειροκροτεί.

Τζέιν Φόντα

H Τζέιν Φόντα, εκθαμβωτική παρά τα 75 της χρόνια, βρέθηκε στο Βερολίνο για το 63ο Berlin International Film Festival της Γερμανίας.

Χάιντι Κλουμ

Η Χάιντι Κλουμ χαιρετάει τον κόσμο πάνω από ένα διώροφο λεωφορείο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το διαφημιστικό βίντεο του ριάλιτι σόου το οποίο παρουσιάζει "Germany's Next Top Model".

Χίλαρι Νταφ

Η Χίλαρι Νταφ έχει αφοσιωθεί πλήρως στην μητρότητα και το μεγάλωμα του πρώτου της παιδιού και ο φακός την εντόπισε σε μια βόλτα μαζί του στο Λος Άντζελες.

Χιου Γκραντ 

Με αφορμή το 63ο Berlin International Film Festival, ο Χιου Γκραντ βρέθηκε στο Βερολίνο και, ακόμα και στο αεροδρόμιο Tegel, δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να ποζάρει για τις κάμερες.

Μπιγιονσέ και Jay Z

Το βράδυ της Παρασκευής, δύο μόλις μέρες πριν την πολυαναμενόμενη απονομή των φετινών βραβείων Grammy, η Μπιγιονσέ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, απόλαυσε ένα δείπνο με τον σύζυγό της, Jay Z, στο εστιατόριο INK του Μπέβερλι Χιλς.

Τζένιφερ Λόπεζ- Κάσπερ Σμαρτ

Το ίδιο βράδυ, σε ένα άλλο εστιατόριο της ίδιας περιοχής, το περίφημο Ciccone's, εθεάθη η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με τον Κάσπερ Σμαρτ.

www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Pages+: Cydia tweak new
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Pages+: Cydia tweak new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ