2013-02-10 13:30:06
Φωτογραφία για Ώρα για τον πρώτο τίτλο!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει σχεδόν τελειώσει. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμοι και το απόγευμα (18:30, ΕΤ-1) θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει της μάχης για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κι η ομάδα προπονήθηκε στο Ελληνικό παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Έπειτα την παρουσία του στο Σ.Ε.Φ. ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. δε θα μπορούσε να απουσιάσει απ' την προπόνηση της ομάδος πριν απ' τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος (10/2, 18:30/Ε.Τ.1). Έτσι ο Παναθηναϊκός είναι... υπερπλήρης εν όψει Ολυμπιακού, απέναντι στον οποίο ευελπιστεί να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί και να πάρει... εκδίκηση με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Οι δύο ήττες στην Α1 φαντάζουν πολλές, αλλά γρήγορα μπορούν να ξεχαστούν, αν η ομάδα καταφέρει να διατηρήσει το στέμμα της και να συνεχίσει ως Κυπελλούχος Ελλάδος.


Από την μεριά του, ο Ολυμπιακός προπονήθηκε, υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλο, το απόγευμα του Σαββάτου (9/2) και είναι πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (9/2) στο Ελληνικό μετά τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην -φυσικά- του Βαγγέλη Μάντζαρη. Την προπόνηση παρακολούθησαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Είναι δεδομένο πως ο Πέρο Άντιτς θα επιστρέψει στη 12άδα κι η τελευταία θέση παίζεται μεταξύ του Δημήτρη Κατσίβελη και του Δημήτρη Μαυροειδή.

Όσον αφορά τους διαιτητές της σπουδαίας αναμέτρησης, μία ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει η κλήρωση ανάμεσα στους Χριστοδούλου, Γκόντα, Σχινά και Αναστόπουλο.

πηγη: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεμινάριο κριτών
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεμινάριο κριτών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ