2013-02-10 09:30:14
Φωτογραφία για Μόνος του τις επαφές ο Βιντιάδης
Ο Δημήτρης Βιντιάδης ξεκαθάρισε πως αν δεν γίνουν τουλάχιστον 48 οι δόσεις δεν πρόκειται να προχωρήσει το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ και αναμένεται να ξεκινήσει μόνο του τις επαφές με το Δημόσιο.

Χωρίς τον Ανδρέα Δημητρέλο στο πλευρό του θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν τις επαφές με την Κυβέρνηση και το Δημόσιο ο νεαρός εφοπλιστής. Ο ίδιος εξάλλου έχει ξεκαθαρίσει -κάτι που τόνισε και με επιστολή του στην ΠΑΕ- πως αν δεν γίνουν τουλάχιστον 48 οι δόσεις για την αποπληρωμή των οφειλών της ΠΑΕ, δεν πρόκειται να κάνει επίσημη πρόταση και να μπει στην Ένωση.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Βιντιάδης θα «τρέξει» τις διαδικασίες για να δει κατά πόσον είναι εφικτό να γίνει δεκτό από το κράτος το αίτημά του και μαζί του δεν θα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά οι άμεσοι συνεργάτες του, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Μάλιστα μαζί με τον ξάδερφό του Ηλία, σκοπεύουν να κλείσουν ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Στουρνάρα, όπου θα του μεταφέρον το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην ΑΕΚ και να του εξηγήσουν παράλληλα ποιοι είναι οι λόγοι που υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να προχωρήσουν.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ