2013-02-10 07:19:03
Φωτογραφία για Η Κρίστεν Στιούαρτ δοκιμάζει γόβες
Όχι, το φετίχ των παπουτσιών στην οθόνη δεν πέθανε με την Κάρι Μπράντσο, ούτε με το «Kincky Boots» (για να μη θυμηθούμε ότι ετοιμάζεται και Σταχτοπούτα).

Ο Στίβεν Σάινμπεγκ αγαπάει το αλλόκοτο (βλέπε τη σαδομαζοχιστική σχέση του «Secretary» και τον αινιγματικό μέντορα της Νταϊάν Άρμπους στο πιο πρόσφατο «Fur») και τώρα ετοιμάζεται να συνθέσει και πάλι μια παράξενη ιστορία με τίτλο «The Big Shoe».

Στο σενάριό του, το οποίο υπογράφει μαζί με τον Μίκι Μπίρνμπαουμ, κεντρικός ήρωας είναι ένας ταλαντούχος όσο και φετιχιστής σχεδιαστής παπουτσιών (ο Τζιν Στέρτζες στο ρόλο που αρχικά είχε προταθεί στον Γιοακίν Φίνιξ) που προσπαθεί να κρατήσει την τέχνη του καθαρή και αναλλοίωτη από τις επιταγές της αγοράς. Αντιμετωπίζοντας την πίεση της οικογένειάς του, βλέπει τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες του σταδιακά να θυσιάζονται μπροστά στον πειρασμό μιας συμφωνίας για την κατασκευή προϊόντων μαζικής παραγωγής.

Η μητέρα του (Σούζαν Σαράντον) προσλαμβάνει μια ψυχοθεραπεύτρια (Ελίζαμπεθ Μπανκς), αλλά κι λένα σέξι μοντέλο σε ρόλο μούσας (Κρίστεν Στιούαρτ), προκειμένου να βοηθήσουν τον αμετανόητο σχεδιαστή να χαλαρώσει και να στρέψει τη δημιουργικότητά του σε μια πιο εμπορική και προσοδοφόρα πορεία. Στοιχεία μαύρης κωμωδίας, ερωτικά μπερδέματα και πολλά παράξενα μοντέλα παπουτσιών σε πρώτο πλάνο η ταινία αναζητάει πόρους στην Ευρώπη (European Film Market) υποσχόμενη και πάλι τουλάχιστον κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διάφανα «χάρτινα» τρανζίστορ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διάφανα «χάρτινα» τρανζίστορ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ