2013-02-09 21:41:50
Φωτογραφία για Άκαρπες οι ολονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του Μάριου Παπαγεωργίου που είχε απαχθεί από το Διακοπτό τον περασμένο Αύγουστο
Αναστάτωση προκλήθηκε στο «Τούνελ» λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής στις 2 ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μάρτυρας υπέδειξε συγκεκριμένο χώρο στα Νότια Προάστια, όπου είχε καταγράψει τον περασμένο Αύγουστο ύποπτες κινήσεις του εγκέφαλου της απαγωγής που συγκλονίζει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Μιχαλεάκος εμφανιζόταν πριν και μετά την απαγωγή να συναντά τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου επαγγελματικού χώρου. Μάλιστα μια φορά, τον είχε δει να οδηγεί το αυτοκίνητο του 26χρονου Μάριου που παραμένει 6 μήνες τώρα αγνοούμενος.

Ο μάρτυρας και γείτονας εκεί, είχε παρατηρήσει κάποιο άτομο ν’ αφήνει φαγητό σε μια μικρή αποθήκη που βρισκόταν στο ίδιο σημείο. Ο ίδιος ρώτησε τον Πακιστανό που κατά καιρούς εμφανιζόταν εκεί, αν το φαγητό προοριζόταν για τον ίδιο, αλλά πήρε αρνητική απάντηση.

Ο μάρτυρας έφυγε για το εξωτερικό κι όταν επέστρεψε είδε στο «Τούνελ» την υπόθεση της απαγωγής, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και ειδοποίησε αναφέροντας όλα όσα είχε επισημάνει.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο αλλά δεν εντόπισαν ίχνη που να τον συνδέουν με το θύμα της απαγωγής.

Εξετάζουν τις σχέσεις του Πέτρου Μιχαλεάκου με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου.

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ