2013-02-09 10:42:02
Φωτογραφία για ΜΕ... ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Στο Αιγίνιο αγωνίζεται σήμερα κόντρα στη Νίκη Αιγινίου ο Ολυμπιακός (17:00, Novasports 1) για τη 17η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού που αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από το Ρέντη για τη Μακεδονία, συμπεριελήφθη και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, που τον άφησε έναν ακριβώς μήνα εκτός δράσης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας με τον Παμβοχαϊκό 3-0 σετ και θέλουν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση κόντρα σε μία ομάδα που διεκδικεί την παραμονή, με νέο τεχνικό τον Γιάννη Μέλκα και να πανηγυρίσουν ακόμα ένα τρίποντο.

Οι παίκτες του Θρύλου, που προέρχονται από τρεις δύσκολες νίκες επί των Παναθηναϊκού (3-2 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και Άρη, επίσης με το ίδιο σκορ και κάνοντας επική ανατροπή, μετά το αρχικό 0-2 θα ψάξουν την πρώτη τους «καθαρή» νίκη μετά από δύο αγωνιστικές.

Κόντρα στους νεοφώτιστους οι ερυθρόλευκοι έχουν παίξει μόνο ένα παιχνίδι, αυτό του πρώτου γύρου εντός έδρας που έληξε με 3-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Παπαδογούλας - Θεμελής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ