2012-03-29 02:34:04
Φωτογραφία για Ο Χάρι ανάμεσα στο πριγκιπικό ζεύγος
O πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Kate προχώρησαν πρόσφατα σε ανακαίνιση του Κensington, αλλά φαίνεται πως στην ανακαίνιση δεν υπολόγισαν τον καινούργιο τους συγκάτοικο.

Ο λόγος φυσικά για τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail μετέφερε τα πράγματά του στο Kensington και εγκατέλειψε όπως φαίνεται το Clarence House αμέσως μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του στη Τζαμάικα.

Το ζευγάρι αν και μένει ακόμα στην εξοχική του κατοικία στο Nottingham Cottage ετοιμάζεται να μεταφερθεί στο νέο του σπίτι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είναι αρκετά ενθουσιασμένο που θα έχει για συγκάτοικό τους τον Χάρι.Αλλωστε τα δύο αδέρφια είναι αρκετά δεμένα μεταξύ τους και ο Χάρι θεωρεί ήδη την Κate αδερφή του.

Ο μικρός γιος της Νταϊάνα φαίνεται πως δεν θα πιάσει πολύ χώρο αφού αναμένεται να μείνει σε πρώην διαμέρισμα μέλους προσωπικού της βασιλική οικογενείας. Σε μια πτέρυγα ακριβώς δίπλα από αυτή του ζεύγους που περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με ένα μικρό σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.

Ωστόσο η συγκατοίκηση δεν θα κρατήσει πολύ καιρό αφού ο ο Χάρι θα μετακομίσει στο Νottingham Cottage, πρώην σπίτι του ζευγαριού,μόλις ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα μεταφερθούν στο Kensington.
real Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ