2013-02-08 20:23:10
Φωτογραφία για Νίκος Βεζυράκης: Ποιος είναι ο λυράρης-φαινόμενο που έχει... «νονά» την Μενεγάκη;
Σε κάθε εμφάνιση του γίνεται το αδιαχώρητο. Παρά τα 29 του χρόνια, θεωρείται ένας από τους καλύτερους «υπηρέτες» της κρητικής μουσικής, με την Ελένη Μενεγάκη να είναι η τηλεοπτική νονά του!

Χαμός γίνεται τον τελευταίο καιρό με τον Κρητικό λυράρη-τραγουδιστή Νίκο Βεζυράκη! Τα τραγούδια του στο youtube έχουν εκατομμύρια views, ενώ στα μαγαζιά που εμφανίζεται γίνεται πανικός. Όπως και πριν από λίγες μέρες που εμφανίστηκε στην κρητική ταβέρνα «Μαγγίνα» στο Κερατσίνι, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με το ουίσκι να ρέει άφθονο όλο το βράδυ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει να καταξιωθεί στην αγάπη και να κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση των Κρητικών και όχι μόνο. Η νεολαία τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα… Μεγαλωμένος σε μια καθαρόαιμη κρητική οικογένεια, από την ηλικία των 6 χρόνων κιόλας ανακάλυψε την αγάπη του για το τραγούδι και την λύρα, όπου με δάσκαλο τον «μεγάλο» Βαγγέλη Πυθαρούλη, κατάφερε στα 8 του κιόλας χρόνια, να δημιουργεί και να παίζει άριστα τις πρώτες του μαντινάδες.

Η πρώτη όμως που τον ανακάλυψε, λόγω της Κρητικής καταγωγής της, και ακούγοντας τόσα για τον ταλέντο, τον παρουσίασε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ήταν η Ελένη Μενεγάκη! Έκτοτε που πήρε το τηλεοπτικό βάπτισμα του πυρός από την ωραία Ελένη, κάθε λίγο και λιγάκι, ο Νίκος Βεζυράκης έδινε το τηλεοπτικό παρόν του ξεσηκώνοντας την ίδια και όχι μόνο σε πολλές εκπομπές της!

Πηγή: soknews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ