2013-02-08 16:25:03
Φωτογραφία για Έκλεψε χρυσαφικά και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο
Δράστης της κλοπής είναι ένας 21χρονος Αλβανός και θύμα μία 49χρονη από τη Θήβα Στο σπίτι 49χρονης στη Θήβα τρύπωσε από ανασφάλιστη πόρτα ένας 21χρονος Αλβανός και έκλεψε χρυσαφικά αξίας 15.000 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο της περιοχής.

Η κλοπή έγινε τον Δεκέμβριο, αλλά εξιχνιάστηκε προχθές Τρίτη 5 Φεβρουαρίου από την Ασφάλεια Θηβών, ύστερα από έρευνα και πληροφορίες, που έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ενεχυροδανειστήριο όπου ο δράστης είχε πουλήσει τα χρυσαφικά και κατάσχεσαν τα κλαπέντα κοσμήματα και συγκεκριμένα δύο χρυσά δαχτυλίδια με πολύτιμες πέτρες, δύο χρυσές αλυσίδες και μία χρυσή λίρα με μενταγιόν.

Τα κατασχεθέντα χρυσαφικά αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και της αποδόθηκαν, ενώ ο 21χρονος προσαγόμενος στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ομολόγησε την διάπραξη της κλοπής.

Καμία ευθύνη δεν προέκυψε για τον ιδιοκτήτη του ενεχυροδανειστηρίου, ο οποίος είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία για συναλλαγές με ενεχυροδανειστήρια (καταχώρηση, εγγραφή στο τηρούμενο βιβλίο αγοροπωλησιών κ.λ.π.)
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ