2013-02-08 13:52:27
Φωτογραφία για Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε πολλές περιοχές της πόλης
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της οδού Φαβιέρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μητροπολίτη Δέρκων και Κωνσταντινουπόλεως, λόγω επειγουσών εργασιών στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ, οι οποίες θα εκτελεστούν στις 10/02/13, από τις 07:00 έως τις 19:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί των οδών Μητροπολίτη Δέρκων και Κωνσταντινουπόλεως , θα διεξάγεται κανονικά.

Επίσης, από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος της νότιας πλευράς της οδού Αρόης, μεταξύ των οδών Μανουσογιαννάκη και Στρ. Νικολάου Παναγόπουλου, από αύριο 09/02/2013 έως και τις 10/02/2013.

Η ανωτέρω ρύθμιση εγκρίνεται προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες σύνδεσης ακινήτου με το δίκτυο της αποχέτευσης, στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή- ανακατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων ακινήτων, νοτίων και ανατολικών περιοχών του δήμου Πατρέων και συναφείς εργασίες-2011» της ΔΕΥΑΠ.


Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π., επί των Μανουσογιαννάκη και Στρ. Νικολάου Παναγόπουλου, θα διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η προσωρινή παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της οδού Τανταλίδη και της οδού Αυστραλίας μεταξύ των οδών Καλομοίρη και Γρυπάρη (περιοχή «Έξω Αγυιά»), για το χρονικό διάστημα από τις 11/2/13 έως και την 15/2/13, για εργασίες εξωτερικών διακλαδώσεων και επέκταση δικτύων της ΔΕΥΑΠ..

Επίσης, η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί δυτικής πλευράς της οδού 25ης Μαρτίου (Αγ. Γεωργίου), μεταξύ των οδών Βότση και Παντανάσσης, στις 10/2/13, 10.30 π.μ. – 13.00 μ.μ., λόγω εγκατάστασης γερανοφόρου φορτηγού για μεταφορά μηχανήματος στα πλαίσια του έργου «Πεζοδρόμηση οδών Παντανάσσης – Ρ. Φεραίου» του Δήμου Πατρέων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ